Here we go!!


 

5 uur ‘s morgens, de wekker gaat af en ik spring uit bed. Ik ben in mijn leven nog nooit zó vrolijk uit mijn bed gesprongen! Vandaag is eindelijk de dag aangebroken dat ik de reis van mijn leven ga maken. De reis waar ik al jaren van droom en waar ik al jaren naar uitkijk. Eerst een paar dagen naar Thailand en dan ein-de-lijk naar het langverwachte Indonesië. Wat heb ik er zin in! Back to my roots! We gaan eerst naar Java en vervolgens door naar het bounty eiland Bali.

Ik zit om 6:30 uur in de auto onderweg naar mijn moeder want zij brengt mij naar Schiphol. We vertrekken vroeg ondanks dat wij pas om 13u zullen vliegen. Er zijn namelijk nog steeds extra controles rondom Schiphol en dit zorgt voor vertraging. En het vliegtuig missen heb ik twee jaar geleden naar Curaçao al gedaan. Vond ik niet zo leuk, dus doen we niet weer! Randy zie ik op Schiphol want die is uit zijn nachtdienst in Amsterdam door naar Schiphol gegaan.

Onze eerste stop zal in Moskou zijn. Het is ongeveer 3 uurtjes vliegen naar Moskou. Hier hebben we 2 uur overstap tijd om vervolgens in zo’n 9 uur door te vliegen naar Bangkok. Het is daar 5 uur later dan in Nederland en we komen om 08.30 uur lokale tijd aan in Bangkok. Van de verhalen die ik heb gehoord is het verkeer in Thailand niet heel erg rap dus we zullen vanaf het vliegveld in Bangkok nog heel wat uurtje onderweg zijn voordat we aankomen in ons hotel in Kanchanaburi.

We eten even een broodje bij La Place en ik schrijf snel mijn eerste verhaal voor op deze site. Op deze site zal ik, als ik internet heb, mijn verhalen en foto’s met jullie delen.

Omdat we lekker op tijd waren hebben we daarna buiten nog even genoten van de zon. Het was een prima temperatuurtje dus kon ik alvast een beetje wennen aan de 37 graden die ons staat te wachten in Thailand.

Wij zijn inmiddels bij de gate en gaan zo aan boord dus ik zeg tot over een paar weekjes!

image

 

Liefs Roos

4 thoughts on “Here we go!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *